If You Like A Lot Of Elvys On Your Biscuit, Join Our Club. - Canadian Sunset

Knep för att köpa stövlar


Nu när snön har anlänt i Sverige, trots att man trodde att sommaren skulle vara för alltid, så är det dags att inhandla vinterskor till alla barnen. Vi brukar sällan få så mycket snö där vi bor. Det är ofta kallt men sällan snö, därför kommer det alltid som en chock när det väl skulle komma lite snö. Barnen brukar alltid på så glada när den första snön kommer. De tar så sig sina vinterstövlar oavsätt om de skulle passa detta året igen och sedan far de ut med alla sina pulkor. Pojkarna brukar tävla om vem som kommer först ner för backen. Sedan dricker vi alla varmchoklad och pulsar hem igen till en varm brasa. Men nu när de första snöflingorna har fallit så tidigt detta året är det dags att för en gångs skull köpa stövlar i tid. Pojkarna är inte så kräsna än, vilket är skönt. Man kan inhandla precis vad man vill till dem. Dessvärre tycker de ändå inte om att gå i affärer och prova stövlar. De är ju tvungna till det eftersom man vill att stövlarna ska sitta skönt på fötterna, så att de inte är för små eller för stora. Men lovar man att de får åka pulka efteråt i sona nya fina stövlar brukar det gå lite lättare. Man får hitta sina knep för att få en shopping trip trevlig för oss alla. Plus att en spontan trip i backen alltid är uppskattad av hela familjen. Sedan när vi alla kommer hem är alla trötta och glada och man sover så gott efter att man har varit ute i naturen och sprungit upp och ner för en stor backe hela dagen. Så trevlig det är att vi får en ovanligt lång snö säsong detta året, det känns väldigt bra tycker jag.